Blizzard Entertainment on tuomassa ”vanhat hyvät ajat” takaisin Hearthstone-korttipeliinsä. Pelijätti ilmoitti kuluvalla viikolla, että se on esittelemässä seuraavan laajennuksen tienoilla peliin Classic-formaatin, jossa on mahdollista pelata Hearthstonea vuodelta 2014 tutussa kuosissa.

Tarkalleen ottaen Classic-formaatti vie takaisin kesäkuussa 2014 julkaistuun pelin versioon, jota varten Hearthstonea oltiin ehditty viilaaman hippunen sen alkuperäisen ilmestymisen jälkeen. Hyödynnettävissä on kaikkiaan 240 vanhaan malliin toimivaa korttia, jotka saa käyttöönsä sillä perusteella, millaisia Basic-, Classic- ja Hall of Fame -kortteja kokoelmista sattuu löytymään.

Classicin omat palkinto- ja rank-järjestelmät sekä kaudet toimivat samaan malliin kuin nykyisissa Standard- ja Wild-formaateissa. Classic huomioidaan myös pelin saavutuksissa, ja sen saapumisen myötä peliin tallennettavian pakkojen määrä kohoaa 27:ään.

Korttien käsittely muuttuu Hearthstonessa yleisesti myös vielä seuraavan korttirotaation saapuessa. Tuolloin idea Basic- sekä Classic-korteista hylätään ja tilalle tuodaan 235 kortista koostuva Core Set -kokoelma. Sen myötä kaikille pelaajille tarjotaan ilmaiseksi aina uusien korttirotaatioiden mukaan uusiutuva sarjan niin vanhoja kuin muutamia uusijakin kortteja käytettäväksi, millä pelistä olisi tarkoitus tehdä aina vain lähestyttävämpi uusille pelaajille.

Lähde: Hearthstone (kotisivu)

Lisää luettavaa