Old Time Hockey yrittää elvyttää arcade-henkiset lätkäpelit – mukana oma pelitila oluen ystäville

Uusi indiekehitteinen lätkäpeli Old Time Hockey on tulossa tarjoamaan potentiaalisen vaihtoehdon EA:n NHL-sarjalle.

12.12.2016 22:02

EA Sportsin NHL-sarja on dominoinut vuosia lätkäpelimarkkinoita, mutta ensi vuonna tarjolle näyttäisi ilmaantujan jälleen pientä vaihtelua. Vancouverista käsin tuloaan tekee parhaillaan indieteos Old Time Hockey, joka tutkiskeltuaan ensin ideoidensa vetoivoimaisuutta Steam Greenlightin puolella on nyt julkistettu virallisessa muodossa PlayStation 4:lle, Xbox Onelle ja pc:lle.

EA:n NHL-sarjan pseudorealistisen lätkätulkinnan sijaan Old Time Hockey haluaa houkutella puoleensa arcade-henkisempien urheilupelien faneja. Kiikarissa kehittäjillä on erityisesti NHL 94:n, Blades of Steelin ja NBA Jam -tyylisistä peleistä nauttineet, miksi tuotokseen on lähdetty hakemaan ihan omanlaista persoonallisuuttakin höveliin 70-luvun teemaan nojaten. 

Pelaamaan Old Time Hockeyassa päästään paikallisesti maksimissaan neljää yhtäaikaista pelaajaa tukevia näytösotteluita, minkä lisäksi mukaan on luvattu myös ihan tarinakeskeistäkin kiekkoilua. Suomalaisille sopien sisuksissaan peli pitää myös ”oluttilan”, joka mahdollistaa Old Time Hockeyn peluun yhdellä kädellä, jotta toinen pysyy vapaana kaljan kittaamista varten.

Peliä kehittää pieni V7 Entertainmentiksi kutsuttu studio. Ulos se on määrä saada vielä kevään tienoilla.

Lähde: V7 Entertainment, Old Time Hockey (kotisivu)

Lisää luettavaa