Puolalaisen Bloober Teamin kyberpunkseikkailu Observer tekee tosiaan vielä paluun. Sarjan uusista tuulista kiusoiteltiin jo aiemmin tammikuussa, mutta nyt Bloober on vahvistanut, että tiimin seuraava projekti on nimeltään Observer System Redux.

Hirveästi muuta hankkeesta ei sitten vielä tiedetäkään. Sarjan sosiaalisen median tilit vihjaat kyllä, että System Reduxiin liittyvä jonkinlainen ”uuden sukupolven paljastus” olisi tulossa lähiaikoina, mutta varmuudella ei voida vielä sanoa, mitä sekään tarkoittaa. Sosiaalisen median puolella muutamat fanit ovat kysyneet hämmentyneenä, josko odottaa sopisi jonkinlaista remasterointia ensimmäisestä pelistä, mihin Bloober on toistaseksi vasta todennut, että lisätietoja on luvassa piakkoin.

Potentiaalisesti lisätietoja voitaisiin kuulla niinkin pian kuin 16. huhtikuuta. Gematsu-sivusto huomasi nimittäin pelin Facebook-sivu hehkuttaneen julkistuksen tapahtuvan kyseisenä ajankohtana, mutta sittemmin toteamus on korvattu epämääräisemmällä ”pysykää kuulolla” -toteamuksella.

Ensimmäinen Observer-peli täyttää kesällä kolme vuotta. Peli oli synkeälle 2080-luvulle sijoittuva jännitysseikkailu, jossa ohjattiin ihmisten mieliin hakkeroitumaan pystynyttä neuraalietsivää. Päähenkilön ääninäyttelijänä toimi edesmennyt näyttelijä Rutger Hauer, ja kokemus oli ottanut muutenkin paljon innoitusta Blade Runnerista.

Lähde: Observer (Twitter), Gematsu

Lisää luettavaa