Nyt on syytä ennenaikaiseen juhlaan! Alkuperäistä Fallout 2:sta ollaan modaamassa Fallout 4:lle

Modaajat ovat aikeissa päivittää Fallout 2:n nykypäivään.

25.1.2019 10:56

Joukko innokkaita modaajia on ottanut tehtäväkseen modata Black Isle Studiosin klassikkorope Fallout 2:n pelattavaksi Fallout 4:ään.

Fallout 4: Project Arroyo -modi julkistettiin alkujaan jo joulukuussa, mutta nyt tekijät ovat julkaisseet ensimmäisiä kuvia tulevasta projektistaan.

– Haarautuvat juonet, dynaamiset tarinat ja immersiivinen universumi kutsuivat minua puoleensa, mutta [Fallout 2:ssa] oli yksi ongelma. Peli oli isometrinen ja pelattavuudeltaan aikansa nähnyt. Se on yksilöllisten ja uniikkien tarinoiden aarreaitta, joka on piilotettu vanhan pelimoottorin alle. Haluamme tuoda pelin takaisin sen ansaitsemalla tavalla alusta loppuun saakka, tekijät kertovat projektinsa ideasta.

Modaajien tarkoituksena on tuoda Fallout 2:n kyvyt, perkit, aseet, sijainnit, hahmot ja kaikki näiden välillä Fallout 4:n moottorille. Toistaiseksi valmiina on Modocin kaupunki, ja seuraavaksi työstöön lähtee Vault City.

Ensimmäisiä kuvia modin tämänhetkisestä tilasta voi katsoa alapuolelta.

Koska projekti on vielä hyvin varhaisessa vaiheessa, ei valmista modia kannata odottaa todennäköisesti vielä muutamaan vuoteen.

Lähde: Reddit, 2

Lisää luettavaa