Nyt se on täällä: Rocket Leaguen uusi päivitys mullistaa kesän yllätyshittiä

Uusi Rocket League -päivitys on saapunut tuomaan peliin mahdollisuuden säätää pelin sääntöjä ja fysiikan lakeja.

10.11.2015 22:51

Yhdysvaltalaiskehittäjä Psyonix on julkaissut uuden päivityksen reilut viisi miljoona kertaa ladattuun Rocket League -peliinsä. Päivitys onkin ollut varsin odotettu, sillä se lisää peliin uuden niin sanotun Mutator-ominaisuuden.

Uuden ominaisuuden myötä Rocket League -otteluitaan on mahdollista viimein pelata useiden erilaisten erikoissääntöjen kanssa. Mutatorit mahdollistavat esimerkiksi niin pelipallon muodon muuttamisen, pelinopeuden ja painovoiman säätämisen kuin myös ajoneuvojen voimaan vaikuttamisen sekä yksityispeleissä että myös Exhibition-pelitilassa. Verkossa pyörii jatkuvasti myös otteluita, joissa säännöt vaihtelevat satunnaisesti muutamien esivalittujen säätöyhdistelmien välillä.

Lisää erilaisia säätömahdollisuuksia on myös tulossa peliin vielä ainakin joulukuussa. Tuolloin Rocket Leaguea päästään pelaamaan muun muassa jäällä kiekon muotoisella pelivälineellä.

Muokkausmahdollisuuksien ohella uusi Rocket League -päivitys lisää peliin toki myös muutamia korjauksia, uusia antenneja sekä pelattavuussäätöjä. Listan kaikista muutoksista löytää pelin kotisivuilta.

Lisää luettavaa