Nyt on hieno ele: Pelistudio hehkuttaa kilpailijansa Kickstarter-kampanjaa

Insomniac Games. HIenoakin hienompi studio.

20.5.2014 09:54

Harmonix-pelistudio on kenties kuuluisin Guitar Hero– ja Rock Band -peleistään. Näitä ennen Harmonix teki kuitenkin Amplitude– ja Frequency-rytmipelit PS2-konsolille.

Nyt Harmonix yrittää kerätä Kickstarter-varainkeruun avulla rahaa Amplitude-pelin teräväpiirtoversion uudelleenjulkaisua varten. Tavoitteena Harmonixilla on kerätä pääomaa 775 000 dollarin verran, ja keräystä on enää kolme päivää jäljellä. Tällä hetkellä Amplitude on kerännyt rahaa vasta rapiat 430 000 dollaria, joten pahalta näyttää.

Esimerkiksi Ratchet & Clank -peleistä tunnetun ja tällä hetkellä Sunset Overdrive -peliä tekevän Insomniac Games -studion työntekijät ovat sen verran kovia Amplitude-faneja, että he päättivät edesauttaa Harmonixin varainkeruuta omilla sivuillaan. Kotisivuilleen kauniisti muotoillussa kirjeessään he hehkuttavat Harmonixia ja Amplitudea oikein olan takaa, ja pyytävän fanejaan hyppäämään mukaan Amplituden rahoittajakelkkaan.

Hattua päästä Insomniac Gamesille, joka sijoitti Amplituden Kickstarter-kampanjaan 7500 dollaria. Hieno ele.

Amplituden Kickstarter-sivut löydät täältä. Alta löydät pelin Kickstarter-videon, jonka huumori on kohtalaisen neroa ja naurattaa ääneen. Suosittelemme!

Lisää luettavaa