Norman Reedus vahvisti Death Stranding -jatko-osan – taas

Näyttelijä Norman Reedus vahvisti aloittaneensa työt Death Stranding 2:n parissa.

21.5.2022 09:02

Hideo Kojiman muutaman vuoden takainen Death Stranding on saamassa jatkoa, ainakin jos pelin pääosan esittäjää on uskominen.

Sam Porter Bridgesille äänensä ja ulkomuotonsa lainannut näyttelijä Norman Reedus kertoi tuoreessa haastattelussa aloittaneensa vastikään työt jatko-osan parissa. Reedus kuvasi myös Leo Edit -sivuston haastattelussa kuinka hän päätyi tekemään yhteistyötä Kojiman kanssa.

– Aloitimme juuri toisen osan, Reedus kertoi.

Guillermo Del Toro, joka tarjosi minulle roolin ensimmäisessä elokuvassani, soitti minulle ja kertoi: ”Hei, kaveri nimeltä Hideo Kojima soittaa sinulle, sano vain kyllä”, Walking Dead -sarjasta tunnetuksi tullut näyttelijä kuvasi päätymistään Death Strandingiin.

Kyseessä ei ole ensimmäinen kerta, kun Reedus lipsauttelee julkisuuteen tietoja Death Strandingin jatko-osasta. Viime elokuussa hän kertoi neuvottelevansa jatko-osasta. Reedusin tuoreiden kommenttien perusteella neuvottelut näyttävät sujuneen onnistuneesti. Kojima Productions tai julkaisija Sony eivät ole toistaiseksi vahvistaneet virallisesti Death Stranding 2:n olemassaoloa.

Lähde: Leo Edit

Lisää luettavaa