Norman Reedus avautuu: Hideo Kojiman Death Stranding on positiivinen, mutta myös pelottava ja masentava peli

Norman Reedus on intoutunut puhumaan hieman Hideo Kojiman kanssa työskentelystä.

7.2.2019 15:36

Näyttelijä Norman Reedus on avautunut hiljattain julkaistussa haastattelussa tähdittämästään Death Stranding -pelistä ja sitä kehittävästä Hideo Kojimasta.

Metal Gear -luojan oman itsenäisen pelistudion ensimmäinen peli julkistettiin jo muutama vuosi takaperin, mutta sen luonne on monin paikoin yhä hämärän peitossa. Reedus ei voinut pureutua liiaksi asti yksityiskohtiin, mutta kuvaili pelin luonnetta.

– Konsepti on kuin kaukaa tulevaisuudesta. Vihollisten eliminoimisen sijaan se pyrkii tuomaan ihmisiä yhteen. Se on erittäin positiivinen videopeli, mutta samanaikaisesti myös pelottava ja masentava. Sitä voisi hyvinkin kuvailla uudenlaiseksi elokuvaksi, Reedus kertoi.

Pelistä on nähty jo lukuisia trailereita, joista tuoreimpiin lukeutuvissa nähtiin jo hieman pelikuvaakin. Äärimmäisen outoja trailereita onkin seulottu varsin tarkasti nettikansan keskuudessa.

– Kojima on kertonut jatkuvasti, kuinka ihmiset katsoisivat kaikki trailerit, tutkisivat niitä  ja etsisivät piiloviestejä. Hän oli täysin oikeassa. Trailerit esittelevät tiettyjä puolia pelistä, mutta eivät kokonaiskuvaa. Se on ihan oma lukunsa. Se on hullun monimutkainen peli, Reedus toteaa.

Death Strandingia on kuvailtu avoimen maailman toimintapeliksi, jossa pelikuvan perusteella Reedusin esittämän Samin tehtävänä on ainakin kuljettaa erikokoisia kantamuksia näkymättömiä petoja kuhisevassa maailmassa.

Pelillä ei ole vielä julkaisupäivää, mutta se julkaistaan Sonyn toimesta yksinoikeudella PlayStation 4:lle.

Hideo Kojima sen sijaan siunasi hiljattain Suomea ja espoolaista Remedy Entertainmentia läsnäolollaan. Miehen seurueen Suomen-matkan kuvia voi katsella täältä. Lisäksi Remedyn väki avarsi Pelaajalle, kuinka vierailu saatiin aikaiseksi.

Lähde: Metro

Lisää luettavaa