Norjalaisen Snowcastle Gamesin vuoropohjainen roolipeli Earthlock: Festival of Magic on saamassa jatkoa. Studio julkisti Earthlock 2:n, joka julkaistaan vuonna 2022. 

Edeltäjänsä tavoin Earthlock 2 sijoittuu Umbra-nimiselle planeetalle, joka on lakannut pyörimästä. Tämän seurauksena planeetta on jakautunut eri alueisiin. Yksi niistä on jatkuvasti paahtavan auringonpaisteen alla, kun taas toinen on pilkkopimeä. Kahden alueen kohtaamispaikka puolestaan on niiden yhdistelmä.

Ensimmäisestä Earthlockista poiketen jatko-osassa taistelu ei ole vuoropohjaista, vaan reaaliaikaista. Pelin maailma on myös avoimesti tutkittavissa. Snowcastlen toimitusjohtaja ja perustaja Bendik Stang lupailikin IGN-sivuston haastattelussa dynaamista pelikokemusta, jossa pelaaja voi omien valintojensa myötä jättää jälkensä pelimaailmaan. 

Earthlock 2 vaihtaa myös ensimmäisessä osassa käytetystä Unity-pelimoottorista Unreal Engineen. Stang perusteli päätöstä sillä, että jatko-osa on edeltäjäänsä paljon kunnianhimoisempi, ja studio haluaa hyödyntää tulevan konsolisukupolven tehot parhaansa mukaan. 

Earthlock 2 julkaistaan PlayStation 5:lle, Xbox Series X:lle ja pc:lle.

Lähde: IGN

Lisää luettavaa