Nollauksen paikka? Sega julkisti Yakuza Zeron PlayStationeille

Segalla parhaillaan kehitteillä oleva seuraava Yakuza-sarjan osa julkaistaan sekä PlayStation 4:lle että PlayStation 3:lle.

24.8.2014 21:45

Sega on julkistanut varovaisin elkein seuraavan Yakuza-sarjan pelin. Parhaillaan yhtiössä on kehitteillä niin PlayStation 4:lle kuin PlayStation 3:llekin Ryū ga Gotoku Zero eli näin länsimaalaisittain Yakuza Zero.

Pelin nimi ja alustat ovatkin sitten ainoat asiat, jotka Yakuza Zerosta tähän mennessä tiedetäänkin. Sega on kuitenkin lupaillut, että viimeistään syyskuun Tokyo Games Showssa me olemme kaikki jälleen viisaampia tulevasta.

Yakuza Zero on uusin Yakuza-peli sitten viime helmikuussa Japanissa PlayStation 3:lle ja 4:lle saapuneen Yakuza Ishinin. Länsimaissa viimeisin Yakuza-peli nähtiin vuonna 2011, kun sarjan sivuosa Yakuza: Dead Souls saapui PlayStation 3:lle.

Viimeisin länsimaissa nähty Yakuza-pääsarjan osa oli täällä vuonna 2010 julkaistu Yakuza 4. Yakuza 5 julkaistiin Japanissa PlayStation 3:lle vuonna 2012. Vieläkään ei ole varmuudella tiedossa, onko Sega aikeissa tuoda vitososaa koskaan länteen.

Lähde: Sega, Siliconera

Lisää luettavaa