No voi helvetti sentään: tässä on traileri ja ensitietoja Beyond Good & Evil 2:sta

Beyond Good & Evil 2 on tulossa ja se on verkko-ominaisuuksilla varustettu esiosa alkuperäiselle seikkailulle.

12.6.2017 21:49

Ubisoft on julkaissut uuden trailerin Beyond Good & Evil 2:sta. Kyllä, Beyond Good & Evil 2:sta.

Traileri ei sisällä vielä minkäänlaista pelikuvaa, vaan se keskittyy esittelemään uutuuspelin maailmaa näyttävän animaation voimin. Huomioarvoista uudessa pelissä heti kuitenkin on, että se sijoittuu aikaan ennen ensimmäisen pelin päähenkilönä toimineen Jaden syntymää. Tyylillisesti huomattavaa myös on, ettei pelissä turhia karteta ainakaan kiroilua.

Mitään täysin yksinpelikeskeistä kokemusta tulossa ei myöskään ole. Ubisoft on tarjonnut Beyond Good & Evil 2:sta toistaiseksi hyvin rajatusti tietoja, mutta se on kuitenkin ilmaissut pelin maailman olevan saumaton verkkoympäristö, jossa pelaajat voivat matkata kaverin kanssa läpi erilaisten kuiden ja planeettojen seikkailuja etsimässä. Halutessaan täyden yksinpeluunkin pitäisi kuitenkin myös luonnistua.

– Tiedämme Beyond Good & Evil 2:een kohdistuvien odotusten olevan valtaisia. Olemme luomassa avaruusoopperaa, jossa pelaajat taistelevat vapaudesta unohtumattomien hahmojen kanssa ja tutkivat lumoavaa sekä laajaa aurinkokuntaa Beyond Good & Evilin hengessä, pelin luova johtaja Michel Ancel kuvailee.

Välttämättä mitenkään erityisen nopeasti Beyond Good & Evil 2:ta ei sopine vieläkään kuitenkaan odottaa kauppoihin. Ubisoftin aikeena on avata peliä varten sen kotisivuilla piakkoin Space Monkey Programiksi kutsutun ohjelman, jonka kautta pelaajille on tarkoitus antaa mahdollisuus vaikuttaa pelin syntymiseen esimerkiksi palautteen ja omien ideoiden antamisen muodossa.

Lähde: UbiBlog

Lisää luettavaa