Gearbox Softwaren viimeisin peliluomus Battleborn on tehnyt viimein hypyn ilmaispelien maailmaan. Pelistä on julkaistu nyt tiistaina Steamiin ja Xbox Onelle uusi ”kokeiluversioksi” väitetty kokonaisuus, joka tarjoaa rajattoman pääsyn kaikkiin pelin kilpailullisiin moninpelitiloihin ja karttoihin.

Euroopassa PlayStation 4:llä ”kokeiluversio” saadaan jakoon 13. kesäkuuta.

Sankareista Battlebornin ”kokeiluversio” antaa käyttöön kerralla aina kuusi, jotka vaihtuvat monille ilmaispeleille tyypilliseen tapaan viikottaista tahtia. Halutessaan uusia sankereita voi ostaa lisää niin pelin sisäisellä valuutalla kuin myös oikealla rahalla. Vastavaalla tavalla peliin myydään myös esimerkiksi sen tarinatilan tehtäviä.

”Kokeiluversion” myötä pelin jo aiemmin ostaneet voivat odottaa saavansa näkyvän ”Founder”-merkinnän profiiliinsa. Luvassa on samalla myös joukko ylimääräisiä pelin sisäisiä tavaroita.

Huhuja Battlebornin siirtymisestä ilmaismalliin kuultiin alunperin jo viime syksynä. Tuolloin Gearboxin pomo Randy Pitchford kiisti kovasti, ettei sellaista ole tulossa, vaan suunnitelmissa on lähinnä juuri kokeiluversio, josta Gearbox kertoisi myöhemmin lisää. Noh, ainakin tämä ”kokeiluversio” on siitä hieman avokätisemmästä päästä.

Lähde: Battleborn (kotisivu)

Lisää luettavaa