No Man’s Skyn mullistava Next-päivitys saapuu ensi viikolla – tältä se nyt näyttää

No Man's Skyn uusi mittava Next-päivitys on esitelty tarkemmin viikkoa ennen julkaisua.

17.7.2018 18:11

Heinäkuun 24  päivä on aika nähdä No Man’s Sky uudessa valossa. Hello Games julkaisee peliinsä tuolloin jo pari kuukautta ennakkoon rummutetun Next-päivityksen, jota on näin viikkoa aikaisemmin esitelty hieman tarkemmin aina videota myötän.

Päätähtenä Next-päivityksessä toimii moninpeli. Next mahdollistaa pelaamisen pienen kaveriryhmän kanssa tai sitten ihan vain satunnaisten ihmisten kanssa. Pelaajia voi myös kohdata pelaamisen varrella ja jopa käyttää hyväksi selviytymisen nimissä. Tämä ei myöskään rajoitu vaan planeettojen pinnalla pyörimiseen vaan kattaa myös avaruudessa seikkailun.

Pelaaminen itsessään kokee sekin muutamia muutoksia. Seikkailla voi nyt esimerkiksi kolmannesta persoonasta, oman hahmon ulkonäkö pääsee muokkaamaan ja tukikohtien rakentelua on monipuolistettu sekä vapautettu. Tukikohtia voi rakentaa nyt useampia useille eri planeetoille ilman erityisempää aluerajaa. Uusia rakennuspalikoitakin tarjoillaan.

Avaruudessakin on päästään hallinnoimaan, sillä tarjolla on oman laivueen kokoamista ja käskyttämistä. Tämän pitäisi monipuolistaa pelimaailman tutkiskelua ja tarjota myös uusia moninpelattavia haastetehtäviä.

Next-päivityksen julkaisun yhteydessä No Man’s Sky hyppää samalla PlayStation 4:ltä ja pc:ltä Xbox Onelle.

Lähde: PlayStation Blog

Lisää luettavaa