No joko nyt se saapuu? Mega Man -henkinen Mighty No. 9 sai ”kiveen hakatun” julkaisupäivän

Mighty No. 9 on uusimpien lupausten mukaan saapumassa nyt kesäkuussa. Tällä kertaa julkaisupäivän luvataan olevan "kiveen hakattu".

2.5.2016 22:39

Useampaan otteeseen lykätty Mega Man -henkinen tasoloikkapeli Mighty No. 9 saattaa vihdoin saada julkaisunsa kesällä. Pelin avainkehittäjiin lukeutuva Keiji Inafune on lupaillut, että sen kaupallisen version kehitystyö on saatu nyt käytännössä valmiiksi, minkä myötä peli on saapumassa Amerikkaan ja Aasiaan 21. kesäkuuta ja Eurooppaan 24. kesäkuuta.

Julkaisupäivät koskevat Mighty No. 9:n PlayStation 4-, Xbox One-, Wii U-, PlayStation 3-, Xbox 360-, Windows-, Mac- ja Linux-versiota. Vitalle ja 3DS.lle sitä saadaan odottaa sen sijaan vieläkin pidempään.

Alunperin Mighty No. 9 rahoitettiin joukkorahoituspalvelu Kickstarterissa vuoden 2013 lopulla. Peliä odoteltiin tuolloin saataville kevääksi 2015, mistä se lopulta lykkääntyi ensin vuoden 2015 lopulle, sitten vuoden 2016 alkuun ja lopulta nyt tulevaan kesään. Pelin on kehittänyt yhdessä Inafunen Comcept-studion kanssa Mega Man Zero -sarjasta ja Azure Striker Gunvoltista tuttu japanilaisyhtiö Inti Creates.

Lähde: Mighty No. 9 -kotisivu

Lisää luettavaa