No jo oli aikakin! Legendaarinen Puzzle Fighter saapuu nykyalustoille

Capcom näyttäisi valmistelevan klassikkopelinsä Puzzle Fighterin tuomista pc:lle ja konsoleille.

28.3.2018 07:56

Capcomin klassikkopeli Puzzle Fighter näyttäisi raivaavan tietä nykyisille konsoleilla sekä pc:lle uuden Pegi-merkinnän perusteella.

Euroopan ikärajalautakunta on merkinnyt sivuillaan Puzzle Fighterin pc:lle, PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle. Julkaisupäiväksi on merkattu 27. maaliskuuta.

Capcom ei ole itse julkistanut vielä virallisesti Puzzle Fighteria nykyisille alustoille, joten uutista ei kannata vielä pitää täysin varmana Pegi-merkinnästä huolimatta.

Alkujaan jo vuonna 1996 ilmestynyt Super Puzzle Fighter II Turbo on klassinen match 3 -genren peli, jossa samanvärisiä kristalleja yhdistämällä yritetään pitää oma pöytä puhtaana ja täyttää vastustajan vastaava. Eri liikesarjat toisinnetaan puolestaan matseja ennen valittujen ottelijoiden välisessä kaksintaistelussa.

Pelisarja tuotiin viime marraskuussa mobiilialustoille Puzzle Fighter -nimisenä tuotoksena, joka päivitti pelimekaniikan hieman nopeatempoisemmaksi ja nykyaikaisemmaksi. Mobiiliversiossa ei muun muassa enää täytetä vastustajan pöytää, vaan pyritään komboja tekemällä hakata vastustajan elinvoimat nollaan. Konsoli- ja pc-version tarkemmista spekseistä ei ole kuitenkaan vielä tietoa.

Puzzle Fighter on saatavilla iOS- ja Android-laitteille.

Lähde: Pegi

Lisää luettavaa