Niskalaukauksen saanut Darth Maul -toimintapeli yritetään saada elvytettyä

Peruutetuksi päätynyttä Darth Maul -peliä yritetään elvyttää peliä aikoinaan luomassa olleen studion toimesta.

25.10.2015 23:40

Nelisen vuotta sitten peruutetuksi päätynyt Darth Maul -aiheinen Tähtien sota -toimintapeli yritetään tuoda takaisin elävien kirjoihin. Peliä kehittänyt Red Fly Studio on Reddit-sivustolla paljastanut työstävänsä luomuksesta parhaillaan ”uuden sukupolven demoa”, jolla se toivoo pystyvänsä osoittamaan projektin mahdollisen potentiaalin.

– Olemme polttaneet kynttilää pelin kunniaksi sen kuolemasta lähtien toivoen, että voisimme tuoda sen vielä takaisin. Jotta näin kävisi, meidän on lähestyttävä EA:ta demolla, joka vakuuttaisi heidät. Uskon, että olemme siinä pisteessä tai ainakin lähellä sitä, Red Fly Studion Dan Borth kertoo.

Red Fly Studio työsti Darth Maul -peliään alkujaan yhdessa LucasArtsin kanssa ensin Nintendon konsoleille ja lopulta myös muillekin alustoille, kuten PlayStation 3:lle ja Xbox 360:lle. Tällä kertaa studion on päästävä nimenomaan Electronic Artsin suosioon, koska LucasArtsin poismenon jälkeen pelijätti on haalinut haltuunsa oikeudet suuremman luokan Tähtien sota -pelien julkaisuun.

Toiveena Red Fly Studiolla on ollut kertoa eräänlainen Darth Maulin kasvutarina. Kehittäjät ovat kuitenkin avoimia myös ajatukselle hyödyntää taistelujärjestelmiään esimerkiksi toisenkin sith-hahmon tarinan yhteydessä, mikäli Disney ja EA eivät ole kiinnostuneita enää juuri Tähtien sota -esiosiin liittyvistä hahmoista.

Ohessa viime vuonna julkisuuteen saatua pelikuvaa perutusta seikkailusta. Red Fly Studio on aiemmin vastannut esimerkiksi Star Wars. The Force Unleashed II:n Wii-version käännöksestä.

Lähde: Game Informer, Reddit

Lisää luettavaa