Nintendon uusi johtaja puhuu vihdoin: ”Olen vastuussa jokaisesta pelaajasta”

Nintendon uusi johtaja Tatsumi Kimishima pyrkii vihdoin lähemmäs yleisöään.

7.12.2015 09:02

Nintendon edesmenneen Satoru Iwatan korvannut johtaja Tatsumi Kimishima pyrkii vihdoin lähemmäs yleisöään.

Tähän mennessä etenkin lännessä pitkälti kysymysmerkkinä pidetty Kimishima antoi arvostetulle Time-lehdelle loppuviikosta haastattelun, jossa hän valottaa henkilökuvaansa ja toiveitaan yhtiön tulevaisuuden saralle. Vaikka mies ei ole kovin monille Iwatan tapaan tuttu kasvo, hänellä on vyönsä alla yli vuosikymmenen edestä kokemusta muun muassa Nintendo of American ja The Pokémon Companyn johtoportaista.

– Koen ymmärtäväni tätä yhtiötä hyvin. Tiedän, miten se toimii. Tiedän, että on olemassa naruja, joista vedellä, ja osa-alueita, joilla meidän täytyy parantaa. Kaikki tämä luo valtavan vastuun tunteen, Kimishima pohti haastattelussa vakavana.

Tuore johtaja ei kuitenkaan vaikuta olevan turhan huolissaan perimistään odotuksista. Ennen kaikkea vastuu on hänelle kunnia-asia.

– Tunnen olevani vastuussa jokaisesta työntekijästämme. Tunnen olevani vastuussa jokaisesta osakkeenomistajastamme. Ehkä tärkeintä kuitenkin on, että tunnen olevani vastuussa joka ikisestä pelaajasta, mies jatkoi.

Kimishima painottaa haastattelussa, ettei hänen palkkaamisensa ole vain väliaikainen laastariratkaisu, vaan hän aikoo tukea Nintendon tulevan sukupolven projekteja hamaan loppuun asti. Vaikka mobiilimarkkinoille suuntaava yhtiö elää suurta murroksen aikaa, mies vannoo pitävänsä jalkansa visusti maassa.

– Älä yritä olla liian suuri omiin saappaisiisi. Tämän olen yrittänyt pitää mielessä, Kimishima kertoi Timelle naureskellen.

Lähde: Time Magazine

Lisää luettavaa