Nintendon toimintaroolipeli Dragalia Lost esiteltiin – näillä eväin tavoitellaan uuden mobiilihitin asemaa

Nintendon ja Cygamesin tuleva mobiilitoimintaroolipeli Dragelia Lost on saanut kattavan videoesittelyn.

1.9.2018 20:56

Nintendo on tarjoillut syvän pulahduksen tulevan Dragalia Lost -toimintaroolipelin antiin. Cygamesin kehittämälle mobiiliteokselle omistettiin Amerikassa aiemmin tällä viikolla oma Direct-verkkolähetyksensä, joka kävi laajalti läpi sen perusteita aina tarinasta perustoimintaan ja hahmonkehitykseen.

Kosketusnäyttöpohjaisuudestaan huolimatta Dragalia Lost on taisteluiltaan varsin suoraviivainen toimintaroolipeli, jossa ollaan jatkuvasti suorassa vastuussa yhden hahmon liikkeistä ja hyökkäyksistä.. Seikkailussa kokoamaan päästään kyllä myös maksimissaan neljästä sankarista koostuvia tiimejä, joihin kuuluvien hahmojen välillä on mahdollista vaihdella sitä mukaan, kun tarve moiseen vain ilmenee..

Erilaisia tiimiinsä haalittavia hahmoja Dragalia Lostista löytyy alussa reilut 60 kappaletta, ja ne kukin edustavat omaa elementtiään ja hahmoluokkaansa. Tehtäviä tekemällä hahmot kerryttävät niin tasoja, koluavat läpi omia kykypuitaan kuin myös saavat haltuunsa erilaisia toinen toistaan vahvempia aseita. Rakentelemaan päästään myös omaa kylää, ja voipa taisteluissa kutsua aina välillä käyttöönsä myös lohikäärmeiden voiman.

Kokonaisuudessaan esittelyvideo on nähtävissä alta.

Dragalia Lostia ei ole toistaiseksi päivätty virallisesti Eurooppaan. Pohjois-Amerikassa Taiwanissa, Japanissa, Hongkongissa ja Macaossa se tuodaan iOS- ja Android-laitteille 27. syyskuuta ilmaispelinä.

Lisää luettavaa