Nintendo paljasti Switchin verkkopalvelun hinnoittelun

Nintendo on paljastanut Switchin verkkopalveluiden hinnoittelun. Palveluita saa kuitenkin käyttää maksutta vielä tämän vuoden loppuun.

2.6.2017 09:01

Nintendo Switchin verkkopalvelut saa käyttöönsä edullisimmillaan 20 dollarin hintaan, yhtiö on paljastanut.

Switchin vastine Xbox Live- ja PlayStation Plus -palveluille ei muutenkaan huimaa hinnallaan. Palvelun voi hankkia käyttöönsä myös lyhyemmissä erissä. Yhdysvalloissa kuukauden maksu on neljä dollaria. Kolme kuukautta palvelua taas maksaa kahdeksan dollaria. Palveluiden eurohinnoittelua ei ole toistaiseksi vahvistettu. Palvelut muuttuvat maksulliseksi kuitenkin vasta ensi vuoden puolella, joten esimerkiksi verkkopelaaminen on maksutonta vuoden 2017 ajan.

Nintendo Switchin verkkopalvelut sisältävät verkkopelaamisen ohella äänikeskustelusovelluksen, erikoistarjouksia Nintendo eShop-kauppaan sekä vaihtuvia klassikkopelejä vuosien varrelta. Kaikki palvelun toiminnot eivät kuitenkaan ole käytettävissä ennen virallista julkaisua ensi vuoden puolella.

Päivitys kello 12:00: Nintendo on tarkentanut suunnitelmiaan koskien verkkopalvelumaksuun sisältyviä klassikkopelejä. Yhtiö ei ole enää kuukaisittain tarjoamassa yhtä ilmaista peliä väliaikaisesti pelattavaksi, vaan käyttöön saadaan kokonainen katalogi pelejä, jotka ovat pelattavissa niin kauan kuin palvelujäsenyys on voimassa. Kattaus koostuu ainakin aluksi vain NES-peleistä, mutta myös SNES-pelejä harkitana lisättäväksi mukaan.

Lähde: Nintendo

Lisää luettavaa