Nintendo on avoin ajatukselle uusista HD-versioista

Shigeru Miyamoto ei sulje pois uusien HD-versioiden tekemistä, mutta haluaa niiden tarjoavan enemmän kuin pelkän visuaalisen parannuksen.

28.10.2013 08:53

Nintendon maineikas pelisuunnittelija Shigeru Miyamoto on pohtinut uusien HD-versioiden mahdollisuutta Wii U:lle. Marion ja Zeldan luoja sanoi, että Nintendolla keskitytään tällä hetkellä täysipainoisesti tekemään uutta, mutta vanhojen pelien uusintaversioita ei silti suljeta pois.

The Legend of Zelda: The Wind Waker HD:n kaltaiset uusintaversiot ovat mahdollisia, mutta niiden pitäisi tulla ulkopuoliselta pelistudiolta. Miyamoto sanoi, että Nintendon väki on miltei kokonaisuudessaan kiireinen uusien peliprojektien parissa. HD-versiot voisivat olla kuitenkin hyvä projekti antaa yhteistyökumppanille, Miyamoto lisäsi.

Miyamoto korosti vielä, että on tärkeää pohtia, mitä uutta voidaan lisätä vanhaan peliin. Varsinkin Wii U:n tablettiohjainta halutaan hyödyntää uusintaversioissa. Haluamme piristää tuttua pelikokemusta tarjoamalla jotain tuoretta, emmekä tyydy pelkästään päivittämään visuaalisuutta tähän päivään, Miyamoto tiivisti.

Lähde: Destructoid

Lisää luettavaa