Nintendo on yhdistänyt voimansa LEGOn kanssa ja tuo markkinoille nyt uutukaisen setin, josta keräilijät voivat rakentaa istelleen Zelda-peleistä tutun suuren Deku-puun.

Puu on mahdollista koota samojen palikoiden avulla kahdella eri tavalla. Versiot mukailevat puuta peleissä The Legend of Zelda: Ocarina of Time ja The Legend of Zelda: Breath of the Wild. Kumpikin versio on omalla tavallaan interaktiivinen rakennelma.

LEGO The Legend of Zelda: Great Deku Tree 2-in-1 -niminen setti pitää sisällään neljä minifiguuria: Link ja nuori Link Ocarina of Timesta sekä siniasuiset Link ja Zelda Breath of the Wildista. Palikoilla pääsee myös rakentamaan lisää hahmoja, jotka liittyvät oleellisesti pelien ja Deku-puun tapahtumiin sekä kohtauksiin.

Nintendon Eiji Aonuma kertoo olevansa innoissaan uudesta yhteistyöstä, sillä hän pitää LEGOa kaikkien ikäluokkien luovia impulseja ruokkivana tekijänä. Hän odottaa innolla, että pelisarjan ystävät pääsevät pian myös rakentamaan osan pelistä eteensä aivan omin käsin.

Setissä on yhteensä 2500 palaa ja hintaa sillä tulee olemaan 299,95 €. Tuotteen pääsee lisäämään ostoskoriin LEGOn omilla sivuilla täältä.

Kurkista, miltä tuore The Legend of Zelda -setti näyttää alta.

Lähde: Nintendo, LEGO

Lisää luettavaa