Nintendo ei ole aikeissa julkaista uutta mallia Switch-konsolistaan vuoden 2020 aikana, kiotolaisyhtiö on ilmoittanut viimeisimmän tuloskatsauksensa yhteydessä.

Nintendo toi aiemmin viime vuonna markkinoille hittikonsolistaan kepeämmän ja käsikonsolipelaamisen keksittyvän Switch Lite -mallin, jonka vastaanottoon se tuntuu olleen tyytyväinen. Yhtiön johtaja Shuntaro Furukawa kuvailee, että Lite on auttanut tuomaan Switchin uusien asiakkaiden käsiin ja houkutellut puoleensa myös jo Switchin perusmallin omistaneita pelaajia. Yhtiö silti näkee, että laitteen ominaisuuksissa on yhä myös vielä kommunikoitavaa, mihin se aikookin jatkaa panostustaan tulevaisuudessa.

Liten rinnalla on jo tovin aikaa huhuiltu ja spekuloitu myös tehokkaamman Switch-mallin tulosta markkinoille. Viimeksi vastaavia huhuja nousi ilmoille itse asiassa aivan tammikuun alussa, jolloin tehokkaampaa Switchia julistettiin ulos täksi vuodeksi. Nintendon tuore kommentti tuntuukin melkolailla vastauksena kyseiselle huhumyllylle. Aiemmin viime vuonna se toi perus-Switchista myyntiin kyllä päivitetyn version, mutta se lähinnä hienosääti laitetta paremmalla akunkestolla

Tuloskatsauksensa yhdessä Nintendo vahvisti, että Switchin toimitukset kulkevat parhaillaan 52 miljoonassa kappaleessa.

Lähde: Nintendo

Lisää luettavaa