Nintendo aikoo tukea Nintendo 3DS:ää vielä pitkälle vuoden 2018 jälkeenkin

Nintendon Reggie Fils-Aime on paljastanut yhtiönsä aikovan tukea Nintendo 3DS:ää vielä pitkän aikaa.

17.6.2017 08:02

Nintendon uusi Switch-konsoli ei ole aikeissa korvata yhtiön aiempaa käsikonsolia Nintendo 3DS:ää, jota yhtiö on paljastanut tukevansa vielä vuoden 2018 jälkeenkin.

– Aiomme jatkaa uuden sisällön tuomista, ja se pitää laitteen eloisana ja toimeliaana vuoteen 2018 ja sitä edemmäksi asti, Nintendon puheenjohtaja Reggie Fils-Aime paljastaa haastattelussaan.

Nintendo näkeekin niin ikään kannettavana toimivan Switchin pääsääntöisesti kotikonsolina, jonka voi kuitenkin ottaa matkalle ja pelata missä vain, kenen tahansa kanssa. Sen ei ole kuitenkaan tarkoitus korvata 3DS:ää.

– Päivän päätteeksi haluamme kuluttajan kutsua laitettaan kuitenkin omakseen, eikö vain? Heidän suosikkipelilaitteeksi, jolla he voivat pelata fantastista Zeldaa, Mariota, kolmannen osapuolen pelejä, kaikkia heidän laitteella eloon herätettyjä lempisarjojaan. Sitä me haluamme. Ja olemme ahneita ja haluamme Nintendo 3DS:n olevan siinä rinnalla, Fils-Aime päättää.

Miehen uudet kommentit tukevat Nintendon aiempia huomioita aiemmin tänä vuonna ja viime syksynä, kun Switch julkistettiin.

Nintendo 2DS XL julkaistaan 28. heinäkuuta.

Lähde: IGN

Lisää luettavaa