Ninja Theoryltä uusi Hellblade: Senua’s Sacrifice -kehittäjäpäiväkirja – lipsahtiko pelin julkaisu ensi vuoteen?

Näyttävistä toimintaseikkailuistaan tunnettu Ninja Theory julkaisu tuoreen kehittäjäpäiväkirjan Hellblade: Senua's Sacrifice -pelinsä tiimoilta.

28.11.2016 11:09

Heavenly Swordista ja Enslaved-seikkailusta tuttu Ninja Theory on julkaissut uuden kehittäjäpäiväkirjan odotetun Hellblade: Senua’s Sacrifice -pelinsä tiimoilta.

Hearing Voices -nimellä kulkeva kehittäjäpäiväkirja keskittyy päähahmo Senuan skitsofreenisten oireiden toteuttamisen haasteisiin. Kehittäjät ovatkin jutustelleet kehitystyön varrella reilusti niin asiaan perehtyneiden ammattilaisten kuin hallusinaatioita kokeneiden ihmistenkin kanssa. Videolla kuullaan myös pelin äänisuunnittelijan sekä hahmojen taustalta löytyvien ääninäyttelijöiden mietteitä. Hellblade: Senua’s Sacrificen luovana ohjaajana toimiva Tameem Antoniades kirjoitteli aiheen tiimoilta myös mielenkiintoisen blogikirjoituksen.

Edellisen, kesäkuussa ilmestyneen kehityspäiväkirjan mukaan Hellblade: Senua’s Sacrifice oli tarkoitus saada kauppoihin vielä kuluvan vuoden aikana. Nyt näyttää vahvasti siltä, että seikkailu on lipsahtanut ensi vuoteen julkaisupäiväpuheiden loistaessa tyystin poissaolollaan.

Hellblade: Senua’s Sacrificen pariin päästään pc:llä sekä PlayStation 4:llä.

Lähde: Eurogamer

Lisää luettavaa