Ni no Kuni II kaunistaa PS4:n ja pc:n pelivalikoimaa marraskuussa, kehittäjä Level 5 jatkaa myös kasvuaan

Level 5 ja Bandai Namco tuovat meille uuden Ni no Kunin vielä marraskuussa. Samalla level 5 on ilmoittanut hankkineensa Keiji Inafunen Comcept-studion.

15.6.2017 18:46

Level 5:n seuraava iso roolipeli Ni no Kuni II: Revenant Kingdom julkaistaa 10. marraskuuta, Bandai Namco on julkistanut E3-messuilla. Peli saadaan samanaikaisesti PlayStation 4:lle ja pc:lle.

Alta pelistä voi katsastaa sen viimeisimmän trailerin. Video painottaa jälleen sisällöllään pelin välipätkiä, mutta pelikuvahippusia on myös mahtunut mukaan muutama.

Ni no Kuni II:n julkaisupäivä ei ole kuitenkaan ainut tällä viikolla julkisuuteen tullut Level 5 -uutinen. Japanilaislehti Famitsu raportoi yhtiön ostaneen nimittäin Keiji Inafunen Comcept-yhtiön, joka on aiemmin ollut mukana luomassa Soul Sacrificen, Mighty No. 9:n ja Yaiba: Ninja Gaiden Z:n kaltaisi tuotoksia. Yhtiöt tekivät aiemmin yhteistyötä 3DS:n pikkupeli Bugs vs. Tanksin parissa.

Hankinnan jälkeen Comcept on nyt viralliselta nimeltään Level 5 Comcept ja sen on määrä toimia nimenomaan eräänlaisena yhtymäkohtana Level 5:n ja Comceptin vanhalle olemukselle. Inafune jatkaa studion johtamista ainakin sen nykyisten projektien parissa, joskin Comceptin rakenne saattaa muuttua hieman tulevaisuudessa.

Ensimmäinen Level 5 Comceptin peli on mobiililaitteille Japanissa ensi vuonna saapuva strategianimike Dragon Colonies. Parhaillaan Level 5 Comcept koostuu 15 hengestä, mutta suunnittelee kasvansa siit vielä lisää. 

Lähde: Gematsu

Lisää luettavaa