NHL 17 paljastuu pala palalta – EA julkisti nipun uusia kuvia ja ominaisuuksia

Electronic Arts paljasti ensimmäiset uudistukset NHL 17 -kiekkoilunsa tiimoilta.

8.6.2016 10:25

Suomalaisten sydäntä lähellä oleva NHL-sarja saa tuoreimman osansa tänä syksynä. Luvassa on tuttuun tyyliin uusia pelitiloja ja muutamia maltillisiksi jääviä pelillisiä uudistuksia.

Mukana on jo tuttujen liigojen lisäksi täysiverinen World Cup -turnausmahdollisuus. Kyseinen pelitila sisältää kaikki viralliset maailmancupin tiimit, pelaajat ja peliasut. Upouusi Varausmestarit-pelitila taas haastaa managerit valikoimaan oman joukkueensa tarjolla olevista nuorista lupauksista. Aiemmistakin peleistä tuttua Be a GM -moodia taas väritetään joukkueiden omistajilla. Pelaajien kontolla on siis myös kulissien takainen liiketoiminta lippujen hinnoista markkinointiin ja areenapäivityksiin saakka.

Pelillisistä uudistuksista mainittakoon autenttiseksi lupailtu maalivahtipeli. Veräjän vartijat arvioivat sijaintinsa, kulmansa ja maalintekotilanteen entistä tarkemmin. Myös maalin edustalle sijoittuvien kahinoiden fysiikka on kokenut parannuksia.

Ja lopuksi ehkä se suurin ja hienoin uudistus: Pelaajat voivat huikean maalisuorituksen jälkeen valita oman tuuletuksensa kymmenistä eri vaihtoehdoista.

NHL 17:n julkaisupäivä on toistaiseksi hämärän peitossa, mutta mikäli viime vuosiin on uskominen, löytyy peli kaupoista syyskuun aikana. Kiekkoilemaan päästään Xbox Onella sekä PlayStation 4:llä.

Lähde: EA Sports, Youtube/EASports

Lisää luettavaa