EA Sports ei ole aikeissa julkaista tänä vuonna perinteistä demoversiosta uusimmasta NHL-pelistään. NHL 16:n vanhempi tuottaja Sean Ramjagsingh on paljastanut asian pelin Ask NHL -kyselysivulla todeten, että pelistä vielä tällä viikolla käynnissä oleva EASHL-pelitilaan keskittyvä beetatestaus koettiin yhtiössä yksinkertaisesti tärkeämmäksi hankkeeksi.

– Päätimme nostaa beetan pääprioriteetiksi demon edelle, sillä halusimme faniemme sukeltavan syvälle pelitilaan ja antavan sitten varhaista palautetta, jotta voimme jatkaa kokemuksen hiomista ja parantamista, Ramjagsingh selittää.

Todennäköistä sentään on, että Xbox Onella käytössä olevan maksullisen EA Access -palvelun käyttäjät saavat mahdollisuuden kokeilla peliä pari päivää ennen sen virallista julkaisua. Näin tehtiin viime vuonna myös NHL 15:n kanssa, kuten myös monen muun uuden EA-pelin kohdalla.

NHL 16 julkaistaan Suomessa PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle 17. syyskuuta. Mitä tulee NHL 16:n EASHL-tilan beetatestaukseen, jatkuu se aina elokuun 6. päivään saakka. Lisätietoja siitä voi lukea aikaisemmasta uutisestamme ja NHL 16:n kotisivuilta.

Lähde: Ask NHL, Polygon

Lisää luettavaa