NHL 15:n ominaisuuksia karsittiin edelleen, fanipalaute on tylyä luettavaa

Uuden sukupolven NHL 15 on menettänyt ison joukon aiemmista peleistä tuttuja ominaisuuksia, pelin käsiinsä saaneet EA Access -palvelun tilaajat ovat kertoneet.

5.9.2014 13:00

EA Access -palvelun pohjois-amerikkalaiset tilaajat ovat päässeet käsiksi NHL 15:een ennen pelin julkaisua, eikä heillä ole palautteen perusteella hyviä uutisia kiekkopeliä odottaville.

Operation Sports -keskustelupalstalla jaetun palautteen mukaan pelin uuden konsolisukupolven versio on peruspelattavuudeltaan varsin mallikas. Fanit ovat kuitenkin käärmeissään, sillä kuuden tunnin kokeiluversion perusteella NHL 15:stä puuttuu iso liuta sarjan aiemmista julkaisuista tuttuja toimintoja.

NHL 15:n PS4- ja Xbox One -versioiden kerrottiin jo aikaisemmin jäävän vaille GM Connected- ja EASHL-pelimuotoja rajallisen kehitysajan vuoksi. Pelin Xbox One -versiota kokeilemaan päässeiden pelaajien mukaan joukosta puuttuu kuitenkin myös paljon muutakin. Uuden sukupolven konsolipelaajat eivät voi esimerkiksi luoda omia joukkueitaan tai pelikuvioitaan eivätkä muokata kaikkien joukkueiden tekoälyä tai yksittäisten pelaajien ominaisuuksia.

Poissaolollaan loistavat myös otteluiden tähtipelaajien valinta, mahdollisuus varata pelaajia Be a GM -pelimuodossa sekä mahdollisuus simuloida pelitilanne seuraavaan vaihtoon Be a Pro -pelitilassa. Myös NHL 15:n Ultimate Team -pelimuodon toimintoja on rajoitettu, sillä tarjolla ei ole lainkaan turnauksia.

Pelaajien tulikivenkatkuista palautetta voi lukea mm. Operation Sports –keskustelupalstalla. Electronic Arts ei ole toistaiseksi kommentoinut raportteja.

NHL 15 julkaistaan Euroopassa ensi viikolla, 11. syyskuuta.

Lähde: Operation Sports

Lisää luettavaa