NHL 15:n ensimmäinen sisältöpäivitys julkaistiin

NHL 15:een luvattu ensimmäinen suurempi sisältöpäivitys on saapunut. Peli on laajentunut näin muun muassa uudella pelitilalla.

24.9.2014 12:59

EA Sports on tuonut saataville NHL 15:n ensimmäisen suuremman sisältöpäivityksen. Päivityksen tarkoitus on erityisesti paikata hieman pelin kovasti kritisoituja ominaisuuspuutteita PlayStation 4:llä ja Xbox Onella.

Suurin päivityksen mukana tuleva lisä on ehdottomasti Playoff-tila. Siinä pelaajat voivat muodostaa omia offline-turnauksiaan, joihin maksimissaan mukaan saa valittua 16 joukkuetta mittelemään mestarin tittelistä. Muita lisiä ovat joka ottelun lopussa ruutuun pomppaava 3 Stars -näkymä, Be a Pro -tilassa saatavat valmentajien palautteet sekä paranneltu Hockey Ultimate Team -käyttöliittymä.

Nyt julkaistu päivitys on ensimmäinen useammasta NHL 15:een suunnitellusta päivityksestä. Seuraava suurempi kokonaisuus nähdään lokakuussa, jolloin peliin on tarkoitus lisätä niin kymmentä pelaajaa yhtäaikaisesti tukeva nettiottelutila sekä NHL:n varaustilauksia simuloiva GM Draft -osuus.

Lähde: EA Sports

Lisää luettavaa