NHL 15 -video kurkkaa kulisseihin – tässä ovat uudet selostajat

NHL 15:n julkaisun siintäessä vajaan viikon päässä on EA tutustuttanut pelaajat uuden pelinsä selostajakaksikkoon.

5.9.2014 18:51

Vajaan viikon päästä koittaa jälleen se hetki, kun kiekot pamahtavat toden teolla virtuaalijäille uudessa NHL-pelissä. Lätkätunnelmaa kohottaakseen EA Sports onkin julkaissut vielä ainakin yhden uuden videon NHL 15:stä.

Tuoreimmassa videossa aikaa ei enää vietetä juuri areenoilla, vaan esittelyn saa sen sijaan pelin selostajajoukko. Video kurkistaakin hieman kulisseihin näyttäen millaisissa olosuhteissa uuden Änärin kommentointi on hoidettu ja pääsevätpä samalla Mike ”Doc” Emrick ja Eddie Olczyk myös puhumaan kokemuksistaan pelin parissa.

Bonuksena ohessa on myös EA:n tuore NHL 15 -mainos.

Kauppoihin astihan NHL 15 saapuu Suomessa tarkalleen ottaen syyskuun 11. päivä PlayStation 4-, Xbox One-, Xbox 360- ja PlayStation 3 -version voimin. Pelin julkaisu tulee olemaan varsin mielenkiintoinen tapaus, sillä uudelle sukupolvelle askeltavan pelisarjan on viimeisten viikkojen aikana huomattu jääneen vailla monia aiemmista peleistä tuttuja ominaisuuksia. Poissa loistavat muun muassa EASHL-tila ja omien joukkueiden luominen, joten on mielenkiintoista nähdä, miten peli otetaankaan lopulta vastaan.

Lisää luettavaa