NHL 15 saamassa läjän ilmaista lisäsisältöä

EA lupailee NHL 15:n saavan ilmaista lisäsisältöä lähikuukausina pelin ominaisuuskadon puhuttaessa.

8.9.2014 18:56

EA Sportsin lätkäpeli NHL 15 näkee julkaisunsa tämän viikon torstaina, mutta ei kuitenkaan vielä aivan äärimmäisessä muodossaan. Tarkoituksena Electronic Artsilla on nimittäin tulevien kuukausien aikana julkaista pelin Xbox One- ja PlayStation 4 -versioon hieman ilmaista lisäsisältöä.

Jo kuluvan kuun aikana EA suunnittelee laajentavansa peliä Playoff-pelitilalla. Siinä pelaajat voivat muodostaa omia 16 joukkueesta koostuvia offline-turnauksia, joihin osanottajia pääsee valitsemaan pelin kaikkien liigajoukkueiden joukosta.

Myös muutamia pienempiäkin lisiä saadaan peliin vielä syyskuun aikana. Päivityksen avulla NHL 15:een tuodaan niin joka ottelun jälkeen näytettävä kolme parasta pelaajaa listaava 3 Stars -näkymä kuin myös Be A Pro -tilassa palautteita pelaamisesta antavat valmentajat. Myös Hockey Ultimate Teamin käyttöliittymä kohenee samalla.

Lokakuussa vuorostaan NHL 15:een on odotettavissa nettipelitila, jossa jokainen jäällä oleva kenttäpelaaja voi olla aina yksittäisen oikean ihmisen ohjattavissa. Mukaan peliin tuodaan lokakuussa myös tuore GM Draft -osuus, joka simuloi NHL:n varaustilaisuuksien draamaa virtuaalisessa muodossa.

Ilmaisen lisäsisällön tuominen uusimpaan Änäriin voi hyvinkin olla vielä varsin tärkeä veto EA:lta. Jo ennen NHL 15:n virallista julkaisua pelin uuden sukupolven versioiden sisältö on puhuttanut laajalti, sillä tällä hetkellä näyttää siltä, että pelistä uupuisi tänä vuonna läjä erilaisia NHL-sarjalle tuttuja ominaisuuksia.

PlayStation 4:n ja Xbox Onen ohella NHL 15 julkaistaan syyskuun 11. päivä myös PlayStation 3:lle ja Xbox 360:lle.

Lähde: EA Sports Forums

Lisää luettavaa