Electronic Artsilla riittää luottoa NHL 13:n saamiin uudistuksiin. Yhtiö nimittäin lupaa, että suositun pelisarjan uusin osa tulee esittelemään suurimpia muutoksia virtuaalijääkiekkoon sitten NHL 07:n Skill Stickin.

Suurimpaan remonttiin ovat EA:n mukaan joutuneet luistelu sekä pelaajien tekoäly. Uuden True Perfomance Skatingiksi kutsutun luistelumekaniikan luvataan toistavan aitojen NHL-pelaajien vauhdikkaita pelitapoja mahdollistaen näin ”ennennäkemättömän ohjauksen ja luovuuden”. Luistelun kerrotaan olevan fysiikkapohjaista ja että se on rakennettu yli 1 000 uudesta animaatiosta.

Tekoälypuolella EA kertoo hioneensa pelaajien huomiontikykyä. Siinä missä aiemmin pelaajat ovat huomioineet vain lähellä liikkuvat muut kollegansa, kiinnittävät ne huomiota nyt kaikkiin jäällä oleviin pelaajiin. Tämän luvataan näkyvän nopeampina, aidompina ja fiksumpina päätöksinä jäällä. Muutoksen pitäisi myös koskea maalivahteja, jotka ennen keskittyivät vain kiekolliseen mieheen.

Muina uutuuksina peli tarjoaa muun muassa uudistuneen Be a GM- sekä tämän tästä päivittyvän NHL Moment Live -pelitilan. Jälkimmäinen päästä pelaajat elämään historiallisia NHL-hetkiä pelimuodossa, kun taas uutta GM-tilaa voi NHL 13:ssa pelata kaverien kanssa.

Kauppoihin NHL 13 saapuu 13. syyskuuta.

Ohessa tekoälyä ja luistelua esittelevä traileri.

Linkki traileriin

Lisää luettavaa