Netflixin oma Castlevania-sarja palaa kakkoskaudellaan tuplasti pidempänä

Netflixin Castlevania-sarjan ykköskausi saattoi jäädä joillekin pettymykseksi lyhykäisyydellään. Kakkoskaudesta lupaillaan onneksi tuplasti pidempää.

8.7.2017 08:25

Uusi Castlevania-animaatiosarja debytoi perjantaina Netflixissa ja se vaikuttaa saaneen pääsääntöisesti varsin positiivisen vastaanoton. Iso valituksenaihe katsojille tuntuu olleen lähinnä sarjan ensimmäisen kauden lyhyys, mihin näyttäisi olevan tulossa onneksi parannusta seuraavalla kaudella.

Jo ennalta tiedossa on ollut, Netflixin Castlevanian on ollut tarkoitus jatkua taas ensi vuonna, mutta nyt vahvistus on saatu sille, että kakkoskausi tulee olemaan kahdeksan jakson mittainen. Määrä ei välttämättä paperilla räjäytä tajuntaa, mutta se on silti tuplasti enemmän kuin neljästä 25 minuutin jaksosta koostunut ykköskausi.

Ykköskauden katsoneilla ja Castlevania III: Dracula’s Cursea pelanneilla lienee varmasti jo jonkinlainen yleismääräinen käsitys, mihin sarja suuntaa seuraavaksi. Haastattelussaan elokuvasivusto CinemaRunnerin kanssa tuottaja Adi Shankar ei ole halunnut kuitenkaan paljastaa, onko Netflixin Castlevanialle mahdollisesti kaavailtu kahtakin kautta pidempää tarinaa.

Oikaisu: Castlevanian kakkoskausi nähdään aikaisintaan ensi vuonna, ei aikaisemmin, kuten uutisessa aluksi epähuomiossa ilmaistiin.

Lähde: Deadline, CinemaRunner

Lisää luettavaa