Netflixin Noituri-kuume se vain kohoaa – The Witcher: Blood Origin paljastui

Sijoittuu 1 200 vuotta menneisyyteen.

28.7.2020 08:40

Netflix on vahvistanut jälleen yhden Noituri-aiheisen televisioprojektin, joka tekee tuloaan suoratoistopalvelun tarjontaan. Uusi sarja on kuudesta jaksosta koostuva The Witcher: Blood Origin, joka sijoittuu ajallisesti 1 200 vuoden päähän Geralt Rivialaisen seikkailuista.

– Tämä on ollut hankalin salaisuus pitää! Olen halunnut sukeltaa aina syvemmälle mantereen myytteihin sekä taruihin, ja nyt fanit saavat mahdollisuuden tutkia niitä yhdessä Declan de Barran kanssa esiosassa The Witcher: Blood Origin, Netflixin Noituri-sarjaa vetävä Lauren S. Hissrich kertoo.

Sarjan ajankohta tarkoittaa, että paneutumassa ollaan muun muassa kaikkien aikojen ensimmäiseen noituriin sekä ihmisten ja haltioiden yhteiseen historiaan. Sarjaa työstävä de Barran on ollut aiemmin mukana käsikirjoittamassa The Witcher -televisiosarjan jaksoa Of Banquets, Bastards and Burials. Hissrich myös lupaa, että kirjailija Andrzej Sapkowski on hänkin mukana hankkeessa.

Blood Origin on järjestyksessään kolmas Noituri-aiheinen projekti Netflixiltä. Jo aiemmin debytoineen televisiosarjan ohella tuloaan tekee elokuva Nightmare of the Wolf, joka kertoo noituri Vesemirin nuoruudesta. Viime vuonna käynnistynyt televisiosarja jatkuu sekin vielä tietysti toisella kaudella, kunhan koronapandemia sallii vain tuotannon jatkumisen.

Lähde: Netflix (Twitter), Lauren S. Hissrich (Twitter)

Lisää luettavaa