Netflixin Castlevania-sarjan tekijä työstää seuraavaksi Assassin’s Creed -animaatiosarjaa

Castlevania saapuu pian Netflixiin ja nyt kyseisen animaatiosarjan tekijä on vahvistanut työstävänsä myös Assassin's Creed -animea.

5.7.2017 19:01

Ubisoftin aikeista saada Assassin’s Creed muutettua televisiosarjaksi on saatu uusia tietoja. Tuottaja Adi Shankar on kertonut Facebookissa, että hänet on asetettu tekemään seuraavaksi ”animesarjaa” Ubisoftin suosittuun pelinimikkeeseen pohjautuen.

Shankarin mukaan hänen Assassin’s Creed -televisiosarja on kertomassa kokonaan uuden tarinan Assassin’s Creedin universumissa, eli se ei näin ollen perustu ainakaan suoraan johonkin peliin. Noin muuten yksityiskohtia projektista ei vielä tiedetä ja se vaikuttaisikin olevan ainakin Shankarin osalta vielä alkutekijöissä.

Assassin’s Creedista on aiemmin tehty jo niin sarjakuvia, täyspitkä elokuva kuin lyhytelokuviakin. Hankkeesta saada Assassin’s Creed televisioon on ollut puhetta esimerkiksi aiemmin tänä vuonna. Viime vuonna Ubisoft myös vahvisti, että se on istunut neuvottelupöydässä Netflixin kanssa, joten uusi Assassin’s Creed -sarja saattaa hyvinkin olla matkalla suosittuun suoratoistopalveluun.

Osuvasti myöhemmin tämän viikon perjantaina Netflixissa julkaistaan maailmanlaajuisesti Castlevania-animaatiosarja, jota Shankar on ollut myös mukana tuottamassa. Muita miehen aiempia projekteja ovat olleet esimerkiksi uusi Dredd-elokuva.

Lähde: Adi Shnakar (Facebook)

Lisää luettavaa