Netflixin Castlevania-sarjan tekijä nappasi Devil May Cryn uudeksi tv-hankkeekseen

Castlevania-animaation vastaava tuottaja Adi Shankar on seuraavaksi valmis nappaamaan myös Devil May Cryn työn alle.

17.11.2018 13:08

Netflixin Castlevania-animaatiosarjaa vastaavan tuottajan asemassa tehnyt Adi Shankar on valikoinut jälleen yhden peliaiheisen projektin itselleen. Haastattelussa IGN-sivuston kanssa tuottaja on vahvistanut, että hän on saanut viimeisimpänä haltuunsa oikeudet uuden Devil May Cry -animaation tekemiseen.

Shankar on kuvaillut, että diilin myötä Capcomin toimintapelisarja liittyy yhdessä Castlevanian kanssa osaksi jotain, mitä hän kutsuu vastaisuudessa ”bootleg-multiverseksi”. Hän ei ole kuitenkaan tarkentanut, mitä tämä varsinaisesti tarkoittaa. Laajemmin Shankar on puhunut hanketta lähinnä mainitsemalla, kuinka hän lähti jahtaamaan oikeuksia, jotta ”Hollywoodin teeskentelijät eivät kusisi” myös Devil May Cryta.

Tiedossa ei ole, millaisella aikataululla ja minkälaisten tahojen kanssa Devil May Cry -animaation pitäisi syntyä. Jo aiemmin Shankarin on kerrottu työstävän vielä jonkinlaista animaatiohanketta Assassin’s Creedista.

Castlevania sai aiemmin lokakuussa toisen tuotantokauden, jonka suosio takasi sille samantien jo virallisen tilauksen lisäjaksoista. Kolmoskauden olisi tällä kertaa määrä olla kymmenen jakson mittainen.

Lähde: IGN

Lisää luettavaa