Netflixin Castlevania-sarja saa seuraa! Virallinen Dragon’s Dogma -anime paljastui

Netflix työstää seuraavaksi omaa animesarjaa Dragon's Dogmasta.

12.3.2019 18:30

Dragon’s Dogma on seuraava oman Netflix-sarjansa saava videopeli. Striimauspalvelu vahvisti tällä viikolla, että se on ryhtynyt yhteistyöhön japanilaisen Sublimation-tuotantoyhtiön kanssa kääntääkseen Capcomin fantasiarooliseikkailun nimenomaan animemuotoon.

Vähäisten ensitietojen perusteella animesarja pohjautuu hyvin vastaavaan asetelmaan alkuperäispelin kanssa. Se kertoo sydämensä lohikäärmeelle menettävästä mieshahmosta, joka tapauksesta maagisesta selvinneenä pääty lähtemään liskon perään kohdaten samalla ihmisten kuolemansyntejä kuvastavia demoneita.

– Sublimationin tiimi on pitkään unelmoinut mahdollisuudesta työskennellä oman nimikkeen parissa. Olemme useaan otteeseen tehneet töitä kumppanistudioiden kanssa luoden CGI-osioita tiettyihin teoksiin, joten koemme olevamme onnekkaita mahdollisuudesta tehdä töitä Netflixin kanssa läpi tämän sopimuksen. Olemme tarjoamassa innoissamme uniikkia cel-shading-animaatiota käsinpiirretyillä tekstuureilla animefaneille ympäri maailman, Sublimationin edustaja Atsushi Koishikawa toteaa.

Dragon’s Dogma -sarja on osa Netflixin isompaa animehanketta. Samaan syssyyn se ilmoitti ryhtyneensä yhteistyöhön myös tuotantoyhtiöiden Animan ja David Productionsin kanssa,. Näistä Anima luo Muuntohiili-aiheista Altered Carbon: Resleeved -sarjaa ja David Productions vuorostaan auttaa mangasarja Sprigganin uuden animeversion tekemisessä.

Parhaillaan Dragon’s Dogma tekee matkaa Switchille. Pelin ohjaaja on vihjannut, että Devil May Cry 5:n valmistumisen myötä mahdollisuudet uudelle Dragn’s Dogma -pelille eivät ole ainakaan olemattomat.

Myös Devil May Crysta on työn alla jonkinlainen uusi animaatiosarja Netflixin Castlevanian tuottajalta. Epäselvää toistaiseksi on, saako sekin syntynsä Netflixin tuella.

Lähde: Netflix

Lisää luettavaa