Netflixin Castlevania-sarja julkaistiin – katso kaikki jaksot vaikka heti

Uusi Castlevania-animaatiosarja on nyt katsottavissa Netflixista.

7.7.2017 19:33

Konamin Castlevania-peleihin pohjautuva Netflix-animaatiosarja on saapunut nyt virallisesti suosittuun suoratoistopalveluun aina Suomessa asti.

Animaatiosarja koostuu neljästä noin 25 minuutin pituisesta jaksosta ja se nojaa tarinaltaan vahvasti nimenomaan Castlevania III: Dracula’s Cursen tapahtumiin. Päähenkilönä sarjassa nähdään siis ensimmäisestä ja toisesta Castlevania-pelistä tuttua Simon Belmontia parilla vuosisadalla edeltänyt Trevor Belmont, jonka rinnalla mukana heiluu myös esimerkiksi Draculan jälkeläinen Alucard.

Ääninä Netflixin Castlevaniassa kuullaan muun muassa Hobitti-elokuvista tuttua Graham McTavishia ja Richard Armitagea. Sarjan on vuorostaan käsikirjoittanut varsinkin Transmetropolitan- ja Red-sarjakuvista tunnettu Warren Ellis sekä auttanut animoimaan Adventure Timesta tuttu Frederator Studios.

Ohessa kertauksena Castlevanian traileri. Sarjan on määrä jatkua uudella kaudella ensi vuonna.

Sarjan yhtenä tuottajista on toiminut muutaman vuoden takaisen Dredd-elokuvan takana myöskin häärännyt Adi Shankar. Aiemmin tällä viikolla mies kertoi työstävänsä seuraavaksi animaatiosarjaa Assassin’s Creedista.

Lisää luettavaa