Netflix on ostanut indiekehittäjä Night School Studion.

Sean Krankelin ja Adam Hinesin vuonna 2014 perustaman Night Schoolin ensimmäinen peli Oxenfree sai reilusti kiitosta, kun se julkaistiin vuonna 2016. Studiolla onkin parhaillaan kehitteillä sille jatko-osa ja työ jatkuu Netflixin omistuksessa. Oxenfree II: Lost Signals ilmestyy myöhemmin tänä vuonna Switchille, PS4:lle, PS5:lle sekä pc:lle.

– Night School haluaa laajentaa kerronta- ja suunnittelupyrkimyksiä erilaisiin, omaperäisiin peleihin. Netflix tarjoaa elokuville, televisiolle ja nyt pelintekijöille ennennäkemättömän kankaan luoda ja tarjota erinomaista viihdettä miljoonille ihmisille. Tarinankerronnallisen pelaamisen tutkimuksemme ja Netflixin saavutukset monipuolisten tarinankertojien tukemisessa olivat niin luonnollinen pariliitos, taustoittaa Krankel.

Suoratoistojätti vahvisti aiemmin kesällä, että se on levittämässä toimintaansa myös videopelien puolelle, joskin keskittyen alkuun mobiilikokemuksiin. Netflix kertoo jatkavansa yhteistyötä kehittäjien kanssa ympäri maailmaa. Yhtiön aikomuksena on omien sanojensa mukaan palkata alan parhaita lahjakkuuksia toimittamaan valikoiman ainutlaatuisia pelejä, jotka on suunniteltu kaikenlaisille pelaajille ja kaiken tasoiselle pelaamiselle. Kaikki pelit kuuluvat osaksi suoratoistopalvelun jäsenyyttä.

Netflix julkaisi samalla myös viisi uutta mobiilipeliä osana palvelun tällä hetkellä Italiassa, Puolassa ja Espanjassa käynnissä olevaa pelipuolen testiohjelmaa. Androidille ilmestyneet pelit ovat Stranger Things: 1984, Stranger Things 3: The Game, Teeter Up, Shooting Hoops sekä Card Blast.

Lähde: Netflix, Night School Studio

Lisää luettavaa