Suoratoistojätti Netflix laajentaa videopelitarjontaansa.

Yhtiö on tarjonnut tilaajilleen ladattavia pelejä mobiililaitteille jo parin vuoden ajan. Nyt Netflix kertoo ottavansa ensimmäisiä askeliaan videopelien tuomiseksi myös käyttäjien ulottuville myös muilla laitteilla.

Netflix on käynnistänyt betatestiohjelman, jossa se tarjoaa rajatulle käyttäjäjoukolle mahdollisuuden suoratoistaa videopelejä yhteensopiviin TV-laitteisiin. Kanadassa ja Yhdistyneessä Kuningaskunnassa tarjolla olevassa betatestissä on mukana kaksi peliä: seikkailupeli Oxenfree ja arcade-henkinen louhintapeli Mining Adventure. Peliohjaimena Netflix-suoratoistopeleissä käytetään ainakin toistaiseksi älypuhelinta.

Lähiaikoina Netflix-pelien suoratoisto aiotaan tuoda myös pc- ja Mac-pelaajien saataville Netflixin selainversioon. Tietokoneella pelaajat voivat käyttää pelaamiseen hiirtä ja näppäimistöä.

Suoratoistopelien virallista lanseerausajankohtaa ei ole vielä paljastettu. Netflix kertoo kuitenkin olevansa vasta alkutaipaleella pelimatkallaan ja paljastavansa lisätietoja suunnitelmissaan matkan edetessä.

Lähde: Netflix

Lisää luettavaa