Netflix ja Avengers-ohjaajat tekemään Magic: The Gathering -sarjaa

Netflix julkisti Magic: The Gathering -animaatiosarjan. Mukaan tekijätiimiin liittyivät Avengers: Endgame-ohjaajat Joe ja Anthony Russo.

4.6.2019 13:17

Netflix julkisti uuden Magic: The Gathering -animaatiosarjan, jonka tuotantotiimiin ovat liittyneet Avengers: Infinity Warin ja Endgamen ohjauksesta tunnetut Joe ja Anthony Russo. Veljekset toimivat sarjan vastaavina tuottajina, jotka valvovat uuden tarinan kirjoittamista sekä joidenkin maailman osa-alueiden luomista.

– Olemme olleet valtavia Magic: The Gathering -faneja alusta asti, joten näiden tarinoiden henkiin herättäminen on meille todellinen intohimoprojekti, Russot kertovat. 

Muita sarjan parissa työskenteleviä ovat käsikirjoittajat Henry Gilroy (Star Wars Rebels, Star Wars: The Clone Wars) ja Jose Molina (The Tick, Agent Carter) sekä animaatio-ohjaaja Yoriaki Mochizuki (Spider-Man: Kohti Hämähäkkiversumia, The Lego Movie).

Magic: The Gathering -korttipeli ilmestyi vuonna 1993 ja on edelleen suosittu. Fyysisen korttipelin lisäksi on ilmestynyt digitaalinen versio Magic: The Gathering Arena, jonka avulla pelin takana oleva Wizards of the Coast on yrittänyt päästä mukaan esports-piireihin.

Netflixillä on jo historiaa peleihin perustuvien sarjojen kanssa. Castlevania -animaatio on katsottavissa tälläkin hetkellä ja The Witcher sai juuri ensimmäisen kautensa tuotannon päätökseen.

MtG-asiaa voi kuunnella toistaiseksi viimeisimmästä Pelaajacastista.

Lähteet: Netflix, GamesIndustry.biz

Lisää luettavaa