Nerokkaan yksinkertainen Inversus-räiskintä laittaa PS4- ja pc-pelaajien aivot töihin elokuussa

Kevyttä mutta samalla hyvinkin taktista räiskintää tarjoileva Inversus on päivätty PS4:lle ja pc:lle.

21.7.2016 22:05

PlayStation 4- ja pc-pelaajat ovat pääsemässä piakkoin taas hieman minimalistisemman arcade-räiskinnän makuun. Elokuun 16. päivä alustoille on löytämässä tiensä Inversus, joka on Destiny– ja Halo-kehittäjä Bungiella aikoinaan vaikuttaneen Ryan Juckettin päästä maailmaan pongahtanut pienpeli.

Perusmekaniikoiltaan Inversus luottaa varsin yksinkertaiseen ideaan. Pelaajat saavat ohjaksiinsa joko valkoisen tai mustan neliön, jotka seikkailevat yhtälailla mustista ja valkoisista laatoista rakentuvilla pelikentillä. Kukin pelihahmo pystyy kulkemaan vain ja ainoastaan näiden vastaväriä edustavilla laatoilla, kun taas samaa väriä edustavia laatikoita on mahdollista muuttaa toisen värisiksi ampumisen voimin.

Pääpelitiloja Inversukseen on heitetty mukaan kaksi kappaletta. Arcade-tilassa pelaajat taistelevat joko yksin tai yhteistyönä punaisia neliöitä vastaan edellä mainittujen sääntöjen rajoittamana, kun taas Versus-tilassa kyseiset säännöt kääntyvät tukemaan maksimissaan neljän pelaajan kilpailullista moninpeluuta. Näytteen kunkin pelitilan toiminnasta voi saada oheisilla trailereilla.

Hintaa Inversukselle on kertymässä noin 15 euroa.

Lisää luettavaa