Bilepelaamiseen hyvin omanlaisensa otteen ottanut The Jackbox Party Pack -sarja on jatkumassa. Tulevana syksynä kehittäjä Jackbox Games on tuomassa markkinoille järjestyksessään neljännen sarjaan kuuluvan kokoelmapaketin, joka se varmasti monien järkytykseksi kutsuu The Jackbox Party Pack 4:ksi.

Uuden kokoelman yhdeksi peleiksi on vahvistunut jo visailukeskeinen Fibbage 3. Monien aiempien Jackbox-pelien tapaan myös sen pelaaminen perustuu mobiililaitteen käyttämiseen peliohjaimena, mikä mahdollistaen näin parhaimmillaan kahdeksan pelaajan liittymisen mukaan peliin alustalla kuin alustalla. Striimaajia varten mukaan on ujutettu myös uusi ominaisuus, jossa striimiyleisö voi nyt yhteisvoimin ottaa osaa visailuun omien vastausvalheiden avulla.

Jackbox Games ei ole toistaiseksi vahvistanut vielä, monta peliä The Jackbox Party Pack 4 on sisältämässä ja mille alustoille se tähtää peliä ensimmäisenä. Viime vuoden lopulla ilmestynyt The Jackbox Party Pack 3 on kirjoitushetkellä saatavilla PlayStation 4:lle, Xbox Onelle, Switchille, Windows- ja Mac-koneille, Amazon Firelle, Apple TV:lle, Android TV:lle ja Nvidia Shieldille.

Lähde: Jackbox Games

Lisää luettavaa