Neljäs kerta toden sanoo? Five Nights at Freddy’s jatkuu vielä kertaalleen

Vielä ainakin yksi Five Nights at Freddy's -kauhupeli on tulossa. Tällä kertaa kyseessä voi tosin olla viimeinen koitos.

27.4.2015 21:24

Vasta vajaa vuosi sitten debyyttinsä tehnyt minimalistinen kauhupelisarja Five Nights at Freddy’s on saamassa jo neljännen osansa. Pelisarjasta yksin vastuussa ollut Scott Cawthon on kotisivuillaan julkistanut, että uusi osa julkaistaisiin halloweenina eli lokakuun 31. päivä.

Yksityiskohdat uudesta sarjan osasta ovat jääneet vähiin, mutta siitä julkaistu ensimmäinen kuva vihjaa viimeisen peliseikkailun olevan käsillä. Mahdollisesti täysin Five Nights at Freddy’sista ei päästä vielä senkään jälkeen tosin eroon, sillä pelisarjan elokuvaoikeudet myyntiin hiljattain Warner Brosin haltuun.

Kukin tähän asti julkaistusta Five Nights at Freddy’s -pelistä on ollut ensisijaisesti lyhykäinen pc-kokemus. Peleistä jokainen on tähän mennessä asettanut pelaajat eräänlaisen yövahdin rooliin, joka läpi usean yön saa taistella paikassa jos toisessa hengestään murhanhimoisia animatronic-robotteja vastaan. Hengissä selviytyminen ei tapahtu kuitenkaan pakoilemalla tai pahiksia ampumalla, vaan manipuloimalla näiden käytöstä esimerkiksi valojen, naamioiden ja teräsovien avulla yövahdin omasta vartiokopista käsin.

Lähde: Scott Games

Lisää luettavaa