Neljän kuukauden odotus päättyy: Batman: Arkham Knight palaa pc:lle ensi viikolla

Batmanin paluu pc:lle on tosiaan käsillä. Ensi viikolla on aika heittää viitta taas selkään.

24.10.2015 21:44

Kuukausien odottelun jälkeen Batman: Arkham Knight on palailemassa viimein virallisesti myyntiin pc:lle. Pelin virallisilla Steam-sivuilla julkaisija Warner Bros. on vahvistanut, että peliä aletaan kaupitella jälleen Windows-koneille Suomen aikaan illalla 28. lokakuuta.

Myyntiin palatessaan Arkham Knightin pc-version pitäisi olla sisältötarjontansa osalta samassa kuosissa kuin pelin konsoliversiotkin. Mukaan peliin on hivutettu siis ilmaiseksi esimerkiksi kuvaustila ja hahmonvalintamahdollisuus AR-haasteissa, minkä lisäksi myös kaikki konsoleilla nähty maksullinen lisäsisältö tuodaan samalla saataville myös pc-version kausikortin omistajille.

Batman: Arkham Knight julkaistiin alkujaan niin PlayStation 4:lle, Xbox Onelle kuin pc:llekin 23. kesäkuuta. Pelin pc-versio vedettiin kuitenkin myynnistä jo noin pari päivää myöhemmin pelaajien valitettua muun muassa sen suorituskykyongelmista ja puutteellisista grafiikkaominaisuuksista. Viimeiset kuukaudet Warner Bros. ja pelin kehittäjä Rocksteady ovatkin viettäneet pc-Batmanin teknisiä puutteita korjaten julkaisemalla siihen useampiakin päivityksiä, joilla varsinkin pelin jo hankkineiden mahdollista tuskaa on yritetty helpottaa.

Lähde: Steam

Lisää luettavaa