Need for Speed -sarjan taustajoukot vahvistuvat – kehitysvoimaa tulossa Codemastersin entisiltä Driveclub-osaajilta

Uutta Need for Speed -sarjan osaa on huhuiltu ulos syksiksi.

13.5.2022 07:07

Criterion Gamesin vastuulla tätä nykyä oleva Need for Speed -sarja on saanut lisää vahvistusta kehitysjoukkoihinsa. Osaksi Electronic Artsia vuosi sitten liittynyt Codemasters on ilmoittanut, että sen Codemasters Cheshire -studio sulautetaan osaksi Criterionia työstämään ”Need for Speedin tulevaisuutta”.

– Jakaessamme yhteiset arvot ja samanlaiset kulttuurit uskomme vahvasti, että molempien tiimien valtaisan kokemuksen yhteen tuominen auttaa meitä tarjoamaan parhaat ajopelikokemukset pelaajillemme, Codemastersilta tiedotetaan.

Codemasters Chesire -studio sai syntynsä vuonna 2016, kun Sonyn sulkeman Evolution Studiosin (MotorStorm, Driveclub) väestä suuri osa siirtyi Codemastersin riveihin. Codemastersin sisällä Chesire-studio on vastannnut verkkoajopeli Onrushin ja Dirt 5:n työstöstä.

Mitä tulee seuraavaan Need for Speed -sarjan pääosaan, on sellaisen huhuiltu ilmestyvän vielä loppuvuodesta mahdollisesti jopa realismia ja animetyyliä yhteen sekoittaen. Criterion Games asetettiin sarjan vetäjäksi kaksi vuotta sitten, kun Need for Speedia aiemmin hallinnoinut Ghost Games muunnettiin EA:n sisäiseksi tekniseksi tukiryhmäksi.

Lähde: Codemasters (Twitter)

Lisää luettavaa