Need for Speed Heat avaa porttinsa alustojen väliselle pelaamiselle – uuden Need for Speedin työstö vauhdissa Criterionilla

EA saa nyt tiistaina ensimmäisen laajamittaisen cross-play-pelinsä.

8.6.2020 22:05

Electronic Artsin on tullut aika siirtyä eteenpäin Need for Speed Heatista. Yhtiö on yhdessä Criterion Gamesin kanssa vahvistanut, että pelin viimeinen päivitys saapuu nyt tiistaina lisäten siihen mahdollisuuden alustojen väliselle pelaamiselle.

Tämä on ensimmäinen kerta, kun EA-peli saa kyseisen ominaisuuden. Päivityshän mahdollistaa, että niin PlayStation 4-, Xbox One- kuin pc-pelaajat voivat kisailla halutessaan keskenään. Omien kavereiden hakeminen toisen alustan takaa kerrotaan senkin onnistuvan pelin EA Friends -välilehden kautta.

Samaisen ilmoituksen yhteydessä Criterion on vahvistanut vielä uudemman kerran myös, että se on vastuussa seuraavasta Need for Speed -sarjan osasta. Viimeinen Heat-päivitys mahdollistaakin kehittäjien mukaan sen, että studio voi keskittyä siihen nyt täysvoimaisesti ja tavoitella sarjan tähän asti ilmekkäintä, sosiaalisinta, toiminnallisinta osaa.

Sopivasti aiemmin viime viikolla Need for Speed Heat tuotiin yhdessä 12 muun EA-pelin kanssa saataville Steamiin. Ensi viikolla 16. kesäkuuta peli liittyy vielä myös osaksi EA Access- ja Origin Access -pelipalveluita. Kesäkuun 18. päivä vuorossa on vielä EA:n oma digitaalinen tapahtuma EA Play, jolta voidaan odottaa Criterionin mukaan lisää Need for Speed– ja Steam-julkistuksia.

Lähde: EA

Lisää luettavaa