Need for Speed pitää tauon ensimmäistä kertaa 12 vuoteen

Vuonna 2014 Need for Speed -tarjonta jää näillä näkymin vain Aaron Paulin tähdittämään elokuvaan. Uusi suurempi peli pomppaa kauppoihin ensi vuonna.

11.5.2014 17:28

Electronic Artsin ajopelisarja Need for Speed jättää väliin vuoden 2014. Päätös EA:n suunnalta on jopa hieman historiallinen, sillä viimeisen 12 vuoden aikana julkaisija on tuupannut markkinoille aina vähintään yhden suuremman Need for Speed -pelin per vuosi.

Vuodelle 2015 tähdättyä uutta Need for Speedia työstää jälleen Ghost Games, joka oli vastuussa myös viime vuonna nähdystä Need for Speed: Rivalsista. Ruotsalaisstudio on jo tovin aikaa ehtinyt kehittämään uutukaista ja lupaileekin, että luvassa on jotain, mitä pelaajat ”ansaitsevat”.

Tiedossa ei vielä ole, milloin EA ja Ghost Games ovat virallisesti aikeissa paljastaa uuden pelinsä. Ghost Gamesin aikomuksena on kuitenkin kuunnella kehityksen aikana tarkasti pelaajien pohdintoja Need for Speedin tulevaisuudesta, miksi se pyrkii pudottelemaan informaatiota tulevasta pelistä aivan jo lähitulevaisuudessa. Yksityiskohdista ja palautteenannosta kiinnostuneet fanit se ohjaakin seuraamaan pelisarjan Facebook-sivuja.

Lähde: Need for Speed (kotisivu)

Lisää luettavaa