Näyttelijähaku vihjaa: Gangsterisarja Mafia suuntaamassa etelään

Nettiin tiensä löytänyt työilmoitus vihjaa Take-Two'n hakevan riveihinsä näyttelijöitä, jotka voisivat päätyä työskentelemään uuden Mafia-pelin parissa.

12.3.2014 23:48

Vihjeitä gangsteripeli Mafia III:n olemassaolosta näyttää tulleen jälleen ilmoille. Pelisivusto AllGamesBeta on onnistunut nappaamaan haltuunsa kuvan työilmoituksesta, jossa julkaisija Take-Two hakee näyttelijöitä jonkinlaista toistaiseksi vielä ”nimetöntä” peliään varten.

Ilmoituksen mukaan näyttelijää kaipailisivat hahmot nimeltä Franklin, Tony ja Mickey, joiden kunkin ilmoitetaan syntyneen Louisianassa Yhdysvalloissa. Hahmoista noin 30-vuotiaalla Tonylla ja lähemmäs 20-vuotiaalla Mickeylla kerrotaan olevan italialaisia juuria ja varsin selviä gangsteriyhteyksiä. Franklin vuorostaan on puoliksi afroamerikkalainen ja puoliksi kaukasialainen mies, joka ”sodasta palattuaan” alkaa kerätä mainetta rikollispiireissä.

Ilmoitus ei missään välissä mainitse esimerkiksi termiä mafia, mutta sen kuvaukset voisivat sopiva oivallisesti yhteen pelisarjan tyyliin. Huhuja uudesta Mafia-pelistä onkin kierrellyt jo pidemmän aikaa ja sellaista odotettiin yhdessä vaiheessa jopa uusien konsolien julkaisuun.

Hiljattain uusimman Mafia-pelin kehityksen on huhuiltu siirtyneen sarjan kotimaasta Tsekistä Yhdysvaltoihin julkaisija 2K:n suljettua Prahassa sijainneen kehitysstudionsa. Osa studion kehittäjistä siirtyi töihin Brnossa sijaitsevaan toiseen studioon, kun taas osan on kerrottu matkanneen Kaliforniaan 2K:n päämajan seuduille.

Lähde: AllGamesBeta

Lisää luettavaa