Star Wars Jedi -pelisarjan jatkosta on saatu lisää vahvistusta.

Keväällä julkaistun Star Wars Jedi: Survivorin seuraajasta saatiin vihiä jo kesällä kehittäjä Respawn Entertainmentin julkaisemista työpaikkailmoituksista. Respawn tai julkaisija EA eivät kuitenkaan ole vielä virallisesti vahvistaneet jatko-osan olevan työn alla.

Nyt vahvistusta kolmannelle Star Wars Jedille on saatu pelisarjan pääosan esittäjä Cameron Monaghanilta. Cal Kestisin hahmoa esittävä Monaghan kertoi äskettäin Comic Con -tapahtumassa järjestetyssä paneelikeskustelussa kolmannen osan olevan työn alla. Hänen kommenttiensa perusteella pelin työstäminen ei kuitenkaan ole vielä lähtenyt kunnolla käyntiin.

– Se on iso urakka ja siitä on ollut joitakin keskusteluja tähän mennessä. Toivottavasti kun kaikki on kunnossa, voimme mennä ja tehdä jotain todella siistiä, Monaghan kommentoi.

Koska seuraavan Star Wars Jedi -pelin kehitys vaikuttaisi olevan vielä alkumetreillään, on pelin julkaisuun todennäköisesti vielä useita vuosia. Ennen sitä Star Wars Jedi: Survivor aiotaan julkaista vielä edellisen konsolisukupolven laitteille, EA kertoi viime kuussa.

Lähde: VGC

Lisää luettavaa